Sattumusten summa

Hohhoijakkaa... Joo, vieras hevonen (päässyt karkuun ja tullut härkkimään, ensin tuli Roope (tallinpitäjän ori, 2,5v) lankuista läpi, sitten Niko, vieras hevonen seisoi tallin pihalla kun nää orit otti yhteen. Oli polvilleen maassa pistäen toisiaan pataan. Roope rikattiin, kyljessä vekkiä, jaloissa ja rinnassa tikattu vekki, toisen korvan iho lähes kokonaan kuoriutunut ja penisilliini kuuri. Niko suht ok, pari vekkiä toisessa etusessa, limpparin vaara. Betadine hauteessa pari päivää. Turpa turvoksissa, päässä pari vekkiä. Muuten ok. 3pvä kävelytystä, suitset voi laittaa päähän kun turvotus laskenut (johon voi kuulemma mennä yli viikko). Danalla repesi sierain ku Niko hääri ympärillä. No, lasku Nikosta ja Roopesta 315e pyöreesti, kolmeen pekkaan sitten 104.60e per naama. Välillä oikeesti tulee mietittyä miksi helvetissä mä oon valinnut JUURI TÄN harrastuksen ja alan. Ohessa Nikon pyöriessä Danan ympärillä ja Danan potkiessa aitoja repesi sierainkin ohessa. Tästä aikaa siis kaksi päivää.

Danan turpa

Nikon turpa

Onneksi ei mitään sen isompaa sattunut. Niko tosiaan palaa normi liikuntaan heti kun turvan turvotus on laskenut. Sunnuntaina pääsee taas ratsastelemaan. Tiistaina tulee kokeilemaan vuokraaja kokeilija Niko, sillä itsellä ei riitä aina aika eikä jaksaminen varsinkaan talliviikoilla ite liikuttaa. 

Niko jalka

Dana on nyt hiukan lomaillut mamman aika pulan takia. Danalla ei kuitenkaan nyt mennä hengästymis liikuntaa ennenkuin sierain on parantunut niin ettei ole enää auki. Haavan uudelleen aukeamisen vaara kuitenkin on ierainten laajetessa, enkä haluaisi ny yhtään ylimääräisiä konflikti tilanteita näiden elukoiden kanssa. 

Niko vuohinen

Kirjoittelen varmaan sunnuntaina taas lisää! Nyt oli opistolla talliviikko ja väsymys on suuri. Ensi viikko onneksi vain kolmipäiväinen. 

- Rosa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ypäjän Hevosopito

Turhat hevoset? Ex-ravurit?

Ratsastus, mitä se on ?